VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN

DYNAMIC BY ROELI VAN VLIET is geregistreerd bij de kamer van koophandel met nummer: 24495074
BTW-nummer: NL001574429B69
E-mail: sales@dynamicbyroeli.com

DYNAMIC BY ROELI VAN VLIET
Kethelweg178
3135 GP Vlaardingen
Nederland

1. ALGEMEEN

1.1 De algemene voorwaarden van DYNAMIC BY ROELI VAN VLIET zijn van toepassing op alle aanbiedingen, producten, bestelling, overeenkomsten en leveringen van DYNAMIC BY ROELI VAN VLIET. Wanneer u een artikel bestelt, gaat u akkoord met deze voorwaarden. Lees deze dus zorgvuldig door voordat u een bestelling plaatst. Als u vragen heeft over deze voorwaarden, kunt u contact opnemen met DYNAMIC BY ROELI VAN VLIET via sales@dynamicbyroeli.com

2. OVEREENKOMST & BESTELLING

2.1 De overeenkomst is bindend op het moment dat u een bestelling plaatst. DYNAMIC BY ROELI VAN VLIET verwerkt de bestellingen nadat de betaling is ontvangen. Tot dat moment is DYNAMIC BY ROELI VAN VLIET de enige eigenaar van de producten.
2.2 Zodra uw bestelling is verwerkt, ontvangt u per e-mail een bevestiging dat de betaling is geaccepteerd en een e-mailbericht met de bevestiging en de details van uw bestelling. 
2.3 Afbeeldingen en specificaties zijn ter indicatie. 
2.4 DYNAMIC BY ROELI VAN VLIET heeft het recht een bestelling te weigeren en een overeenkomst te ontbinden.
2.5 DYNAMIC BY ROELI VAN VLIET behoudt zich het recht om afbeeldingen en teksten op de website te wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving.

3. BETALING & BETAALMETHODES

3.1 Bij DYNAMIC BY ROELI VAN VLIET kun je kiezen uit verschillende beveiligde betaalmethodes: Wij accepteren de volgende betaalmethodes: IDEAL, PayPal, Apple Pay, Creditcard betaling via MasterCard, Visa of American Express.
3.2 Als DYNAMIC BY ROELI VAN VLIET per ongeluk een verkeerde prijs heeft vermeld op de website en het gaat duidelijk om een vergissing, hebben wij het recht om het aan te passen. Ook als u het artikel al hebt besteld.
3.3 Alle prijzen op onze website zijn in euro, inclusief btw, maar exclusief verzendkosten.

4. VERZENDKOSTEN & LEVERTIJD

1-5 werkdagen. NL €5,95.

EU €12,95 en de rest van de wereld €19,95.

De verzendtijd is een indicatie, DYNAMIC BY ROELI VAN VLIET is niet verantwoordelijk voor enige vertraging

 

5. LEVERING

5.1 DYNAMIC BY ROELI VAN VLIET heeft één leveringsmethoden:

  • Met koerierdienst PostNL / DHL

5.2 Als u per ongeluk een verkeerd afleveradres hebt opgegeven, de verkeerde leveringsoptie hebt gekozen of DYNAMIC BY ROELI VAN VLIET moet om andere redenen het pakket opnieuw versturen kunnen er extra kosten van toepassing zijn die DYNAMIC BY ROELI VAN VLIET kan doorberekenen aan de klant.
5.3 Alle T-shirts en sweaters van DYNAMIC BY ROELI VAN VLIET worden met de hand gezeefdrukt. Wij zullen ons best doen bestellingen na ontvangst van betaling zo snel mogelijk te versturen. DYNAMIC BY ROELI VAN VLIET streeft er altijd naar dat u uw bestelling binnen de verwachte levertijd ontvangt. Als dit om wat voor reden dan ook niet mogelijk is (een artikel is tijdelijk niet op voorraad of de koeriersdienst staakt) zullen wij dit zo snel mogelijk laten weten.
5.4 Tot en met het moment van levering draagt DYNAMIC BY ROELI VAN VLIET de verantwoordelijkheid voor de bestelling. Na levering wordt de verantwoordelijk overgedragen aan u.
5.5 Houd er rekening mee dat de in artikel 4 genoemde levertijden, de verwachte levertijden zijn. In het geval dat een product niet binnen de verwachte periode wordt geleverd, is het niet mogelijk een claim in te dienen. DYNAMIC BY ROELI VAN VLIET zal echter altijd alles in het werk stellen om te zorgen dat jouw bestelling op tijd aankomt.

6. RETOURNEREN & OMRUILEN

6.1 Wij hopen natuurlijk dat u blij bent met uw aankoop. Als dat niet het geval is, heeft u vanaf de datum waarop u uw bestelling heeft ontvangen, veertien dagen de tijd om het product terug te sturen.
6.2 Een retour of omruiling dient altijd eerst bij ons te geworden aangemeld via sales@dynamicbyroeli.com Vermeld hierbij uw naam, artikelnaam en ordernummer.
6.3 Het pakket terugsturen naar:

DYNAMIC BY ROELI VAN VLIET

Kethelweg 178

3135 GP

Vlaardingen

 

 

6.4 Let op: de kosten voor het retour zenden van je product komen voor eigen rekening, en retourneren is jouw verantwoordelijkheid totdat het ons heeft bereikt. Wanneer je geretourneerde artikel is verwerkt, ontvang je binnen 2 werkdagen een e-mail ter bevestiging van de retour. Het bedrag wordt daarna binnen 7 werkdagen teruggestort op de rekening waarmee de oorspronkelijke betaling is voldaan.

DYNAMIC BY ROELI VAN VLIET kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor verlies of beschadiging van geretourneerde producten. Wij adviseren om het pakket te versturen met een track & trace code en het bewijs van verzending goed te bewaren.

 

7. COPYRIGHT

7.1 Alle foto’s en afbeeldingen die worden gebruikt door DYNAMIC BY ROELI VAN VLIET zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van DYNAMIC BY ROELI VAN VLIET mogen foto’s en afbeeldingen niet worden gereproduceerd en in het openbaar worden gebruikt.

 

8. GESCHILLEN

8.1 Alle rechtsverhoudingen worden uitsluitend beheerst door het Nederlands recht.
8.2 Heb je een opmerking of een tip? Stuur een e-mail naar sales@dynamicbyroeli.com, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Deze Algemene Voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt en van kracht geworden op 11-04-2023